Bordeauxiin me paastiin liikemiehen kyydilla. Se puhui sujuvasti enkkua (mika on harvinaista ranskassa!) ja neuvoi meille kauniita paikkoja Bordeauxissa. Se jatti jopa s.postinsakin, etta kerrottais, missa mennaan. (Kun saan tan paivitettya, niin voisin kirjottaa jotain lyhyesti enkukskin, niin voi sitten seurata reissua myos in english, mutta kattoo nyt.) Niinpa me sitten lahettiin kiertaa kaupunkia rinkat selassa painaen. Alicen ja Alexin (se ranskalainen pariskunta luomutilalta) kaveri asui Bordeauxissa, niinpa meilla oli luultavasti (se ei ollut viela vastannut) yopaikka tiedossa. Me kierreltiin vanhaa kaupunkia, mutta koska meilla oli rinkat, niin kokemus ei ollut yhta ihana kuin mita se olisi ollut ilman 20kg. Me paadyttiin istumaan kahvilaan. Mattheu vastasi, etta paastaan sen luo yoksi. Niinpa me istuttiin kahvilassa odottamassa, etta sen tyopaiva loppuu. Ma tilasin kaakaota siina toivossa, etta saisin maistaa italialaista paksua herkkukaakaota, mutta sainkin jotain vesselia tai vastaavaa. Mika pettymys!

Mattheu asui esikaupunkialueella. Me hypattiin ratikkaan ja odoteltiin Mattheuta pysakilla ja tehtiin hierontavaihtarit. Niskat oli tosiaan jumissa rinkan kantamisesta. Mattheu osoittautua mukavaksi. Silla oli tosi hieno kamppa. Lemmikkeina silla oli kaks kaarmetta, jotka molemmat soi joka kuukausi rotan. Oli silla myos musta pikkukissa, joka oli vaan ilmestynyt sille oven taakse ja alkanut sen lemmikiksi. Paaosin se oli kylla ulkona, talvella kuulemma enemman sisalla. Mattheulla oli hassu takka/kakluuna. Se oli kokonaan musta ja siina sojotti mustia putkia. Me pistettiin siihen tuli, lahinna viihtyisyyden vuoksi. Sen jalkeen parvella/ylakerrassa oli kuuma.

Mulla oli sina paivana aika vaisu olo. Teki mieli pelata pasianssia ja tehda sudokua. Niin kuin teinkin. Miehet kokkasi. Nampsis! Ma menin aikasin nukkumaan, Misha ja Mattheu jai kattomaan viela leffaa. Meille oli ilonen yllari, ettei meian tarvinu lahtea samaan aikaan aamulla kuin Mattheu eli joskus 6 aikoihin! Alex oli nimittain sanonut meille, etta saattaa olla, etta Mattheu haluaa meidan lahtevan samaan aikaan talosta. Me nukuttiin pitkaan, syotiin, siivottiin, pakattiin ja lahdettiin. Kisuli tuli viela aamulla sisalle. Silla oli mita ilmeisemminkin nalka. Me ei loydetty kissanruokaa mistaan, Misha syotti sille nuudeleitansa! En oo ennen nahnyt kissan syovan ja tykkaavan nuudeleista! 

Paiva Bordeauxissa riitti meille, joten me lahettiin jatkamaan matkaa rannikolle pain.