Diederikin luona Hollannissa.

Den Haag on kaupunki taynna torneja! Tavallisissa taloissa on tornihuoneita, se saa aikaan tunnelman, etta koko kaupunki on taynna kuninkaallisia! :D

Me ollaan majailtu Diederikin luona. Niilla on aikamoisen iso perhe. Vanhemmilla 8 lasta ja Bono-koira. Kaikki ei asu enaa kotona, mutta silti on aina elamaa! Ja kaikki niin ystavallisia ja ihania! Diederikin sisko Marsha(vahan vammanen) on ihastunut Mishaan :) Se aina riemastuu, kun Misha tulee olkkariin ja han kertoi myos olevansa Mishan tyttoystava. Han puhuu hollantia ja Misha vastaa sille jotain siansaksaa (tai sianhollantia). Se naurattaa Marshaa aina.

Me ollaan pyorailty ympari kaupunkia (tai siis ma oon istunut pakkarilla) ja Diederik on nayttanyt meille paikkoja. Taalla on hieno ranta ja dyyneja. Me auteltiin Diederikia ja sen isaa niiden palstalla. Me paaasiassa auteltiin Diederikin projektissa tehda vanhasta veneesta koristelammikko palstalle. Saatiinki se melkein valmiiksi.

Me kaytiin myos kanootteilemassa Den Haagin kanaaleissa! Valilla sillat oli niin matalia, etta piti olla ihan kumarassa! Vetta satoi valilla paljonkin, mutta me urheasti melottiin ja oli hauskaa!

Hollannissa luomuruoka on sopivan hintasta. Pitais muiden maiden ottaa mallia Hollannista! Taalla oli myos kokonainen tori pelkkaa luomuruokaa! Sielta sai kaikkea, juustoa, hedelmia, pahkinoita, vihanneksia ja lihaakin ois saanut luomuna! Diederikin alakerrassa on luomukauppa, jossa ma oon pari kertaa kaynyt. Sielta saa ihania pahkinatahnoja tosi halvalla! nam! :P

Hollanti on myos juustomaa! Ma oon maistellut kaikenlaisia juustoja taalla. Aivan ihanaa!