Kunnon torvirumpuparaati meian tullessa kaupunkiin! (meian kunniaksi, tottakai!) Misha temmattiin kulkueeseen tanssimaan mukaan rinkkoineen paivineen. :)

Me paadyttiin ekaa kertaa hostelliin. Ei siihen, mita me katottiin netissa, vaan toiseen. Se oli tosi siisti hostelli! Tosi omaperainen sisustus! Tosin eka yo oli hieman meluisa, kun australialaiset ja britit lahti yhessa juhlimaan ja aamuyosta sitten Mishan alasangyssa yhdet olivat loytaneet toisensa ja tekivat lantiojumppaharjoituksia...Toiset yot hostellissa olikin rauhaisia. Hostellissa tuli vietettya aikaa netin aaressa.

Itse kaupungista mieleen jai eniten meri. Mitka aallot, parskeet ja mika vari!  Vaaleensinista, valkosta ja turkoosia, ei sille variyhdistelmalle ole edes nimea. Meri oli valtava ja sai mut ihan sanattomaksi. San Sebastian on myos tunnettu surffauspaikka. Ihmiset surffas, vaikka vesi oli vilposaa, mutta markapukuhan lammittaa kait aika mukavasti. Me katottiin Mishan kanssa silmat pyoreina surffausta ja oltiin yhta mielta siita, etta surffikurssille on paastava! Mutta vasta kun saa ei ole kolea, sateinen ja vesi kylmaa. Kaupunki oli kaunis, elava ja vanha, seka pullollaan matkailijoita. Yoelama oli vilkasta ja iloista juhlintaa (ei kannista orvellysta) kuuluikin lapi yon.